Gondolom, már kezd összeállni a kép, hogy a játékom ajándékai tulajdonképpen az én ajándékaim... persze a teljesség igénye nélkül. Hisz akkor még nagyon sokáig ajándékozhatnék. Csak úgy néhány, amit materializálhattam. Arról nem is beszélve, hogy a legnagyobb ajándékaimat nem is ajánlom fel! Azt keressetek magatoknak és ha már megvan, akkor nagyon vigyázzatok rá, szeressétek és legyetek ti is olyan boldogok, mint mi a párommal. A srácokról nem is beszélve! Ők is hatalmas nyeremények ám!
Látjátok itt fent ezt a sünikét? Ugye, milyen aranyos? Na, ő is ajándék. Én kaptam! És annyira örültem neki! Mert igazán kedves figyelmesség!!! A kicsim épp süni csoportba jár az oviban... Egy szintén m ügynöktől kaptam!!!! Csak úgy! Nagyon megható! Köszönöm szépen! Már most nagy becsben van a sünike.
A játékra visszatérve... tegnap sok csomagocskát adtam fel. Köszönöm, hogy jelzitek, ha megérkezik. De ugye akkor is szóltok ha összekeverek valamit? :)))) Mert van szép táblázatom, színekkel, meg megjegyzésekkel. És az asztalomon és környékén lévő káoszban is megvan a helye a sok ajándéknak. De amikor tegnap hazaértem, valahogy elbizonytalanodtam. Mi van ha mégis összekutyultam?!
És még egy ajándék: annyira örülök a megjegyzéseknek! A sorsolásról szólónál is annyian írtatok! Köszönöm!


منبع:
http://horimarika.blogspot.com