Ma tényleg futkostam... Nem igazán lett volna időm cetliket írni, főleg, mert jó sokan jelentkeztetek. Köszönöm szépen! Mást kellett kitalálnom... Nagy cetliket írtam, pl: ártatlanság 1-35.... Szóval, minden nyereményt és a hozzászólások számát. Aztán mikor úton voltam, és eszembe jutott, és volt körülöttem valaki, akkor kértem, hogy mondjon egy számot az adottak között. A számhoz tartozó hozzászólás írója a nyertes. Így születtek meg az eredmények, amiket én is csak most néztem meg. És akkor az izgalmas lista:

Rózsakert - néni, aki mellé ültem a buszon: 6-os vagyis Magdi
Angyal - a mozgó-pék autónk eladója: 6-os vagyis Perladora (kedves pasi, ha erre jársz, egy puszival megköszönheted neki!)
Egyszerűség - dadus az oviban: 7-es vagyis Schnappy
Gasztroblogger - eladó a könyvesboltban: 3-as vagyis Kati
Bohém - ismeretlen nő pasija a nőgyógyásznál (Laci, mert elárulta a nevét, miután megnézte, mit jegyzetelek...): 18-as vagyis Tündrüs
Ártatlanság - postáskisasszony: 15-ös vagyis Monica (itt most nagyot nevettem! Egy postáskisasszony téged jelölt meg! Kárpótlás a bűneikért!)
Napsugár - néni, akitől savanyú káposztát vettem a Vásárcsarnokban: 3-as vagyis m

Bevallom a cetliket nem szkenneltem... igen csúnyák. De ha ragaszkodtok hozzá, megteszem. :) Gratulálok mindenkinek!!! És a többieknek is köszönöm szépen! Még van vissza több ajándék is... gyorsan teszek is fel. A nyerteseket igyekszem mielőbb megkeresni, de megelőzhettek a címetekkel! Szép estét!


منبع:
http://horimarika.blogspot.com